Facebook

Lomakeskus Seita
Suomeksi
In English
Auf Deutsch

YLLÄKSEN SÄÄ

YLLÄS TÄNÄÄN

Maastohiihtolatuja 0/330 km

Valaistuja latuja 0/38 km

Lumikenkäreittejä 0/43 km

Talvipyöräily- ja kävelyreittejä 0/100 km

Kelkkareittejä 0/410 km

Rinteitä 0/63

Luonnonlunta 0 cm

 

Ylläs Shuttle kyytiä tarjolla...

18.3.2017

Ylläs Shuttle

Maanantaisin ja torstaisin Ylläksen aluetaksit ajavat Äkäslompolon ja Ylläsjärven kylien välillä linjaa, jolla pääsee kätevästi ja edullisesti eri paikkoihin vähän kauemmas majoitusympäristöstä. Kylän sisäinen kyyti maksaa 5 € ja kylien välinen kyyti maksaa 10 €. Myös Lainion Snow Villageen pääsee edullisesti. Ylläsjärveltä lähtiessä hinta on 10 € ja Äkäslompolosta 15 €.

Ylläs Shuttle poimii myös ONNIBUSSIlla tulijat ja ONNIBUSSIlle menijät maanantaisin, torstaisin ja lauantaisin. On tärkeää, että varaat paikkasi Onnibussi yhteyteen soittamalla 0400-721 282. Mikäli majoitus on 500 metrin sisällä Ylläs Shuttlen pysäkistä, pääset ovelle tai sinut haetaan ovelta. Myös tämän vuoksi soitto on tärkeä.

YLLÄS SHUTTLEn aikataulut

Aikataulut näkyvät myös YlläsAround älypuhelinsovelluksessa, joka on ladattavissa Android, WIndows, ja iOS -puhelimiin. Sovelluksesta voi myös ostaa liput.

Lippuja saa myös YlläsTiketti -sovelluksesta, joka on ladatavissa Android ja iOS -puhelimiin. Sovellusten lataaminen on maksutonta. Lipun ostoa etukäteen suositellaan, koska sillä varmistaa paikkansa bussissa. Älypuhelimella ostettaessa maksu veloitetaan luottokortilta.

Lisätiedot ja kommentit voit lähettää osoitteeseen yllasaround@yllas.fi

Jätä kommentti


Tiurajärventie 36 | 95970 Äkäslompolo
puh. +358 16 569 211 | info@seitahotelli.fi | www.seitahotelli.fi