Facebook

Lomakeskus Seita
Suomeksi
In English
Auf Deutsch

YLLÄKSEN SÄÄ

YLLÄS TÄNÄÄN

Maastohiihtolatuja /330 km

Valaistuja latuja /38 km

Merkittyjä lumikenkäreittejä /30 km

Talvipyöräily- ja kävelyreittejä /100 km

Kelkkareittejä /410 km

Rinteitä /63

Luonnonlunta  cm

REITTIVINKIT

 

Terveisiä Seidasta!

19.3.2020

Hei rakkaat asiakkaat,

Vallitsevan poikkeustilanteen vuoksi palveluihimme on tullut muutoksia. Olemme avoinna toistaiseksi normaalisti päivittäin, mutta lopetamme mainostuksen omissa kanavissamme toistaiseksi poikkeustilan vuoksi.

Ethän tule meille sairaana. Muistetaanhan kaikki pestä käsiä mm. sisään tullessa, wc -käynnin jälkeen ja ennen ruokailuja. Hotellimme yleiset vessat ovat tehostetussa siivouksessa ja wc:ssä on käytössä käsipaperit. Myös fyysinen etäisyys muihin on tässä tilanteessa paikallaan - ollaan henkisesti toistemme tukena sitäkin enemmän, ja toivomme asiakkaiden auttavan meitä tässä omalta osaltaan!

Tällä hetkellä emme ota ulkopuolisia asiakkaita saunomaan emmekä uimaan. Myös yleiset savusaunavuorot ja kaikki muut meillä järjestettävät tapahtumat on peruttu koko kevään ajalta jo alkuviikosta.

Ruokailuaikamme on pitkä asiakasmäärään verrattuna, jolloin asiakkaamme voivat tulla syömään porrastetusti. Ruokailutilojen pöytiä ja tuoleja on vähennetty, jollloin ruokailu tapahtuu myös väljennetysti. Myös buffetpöydässä on kiinnitetty huomiota hygieniaan, ja esimerkiksi jokainen asiakas voi ottaa ruokansa omilla ottimilla.

Peruutusten osalta emme vielä tässä vaiheessa osaa sanoa voimmeko palauttaa rahat varauksesta. Odotamme viranomaisohjeistusta ja toimimme tällä hetkellä normaalien peruutusehtojemme mukaisesti. Peruutusten ja tiedustelujen määrän vuoksi pyydämme toimittamaan kirjalliset dokumentit peruutuksen perusteista sähköpostitse/kirjallisesti. Otamme yhteyttä asiakkaaseen, kun osaamme sanoa peruutuksen hyvityksestä lisätietoja.

Seuraamme tilannetta ja toimimme viranomaisten ohjeistuksien mukaisesti.

Toivomme terveyttä niin teille kuin meillä asuville asiakkaille ja henkilökunnallemme!

Jätä kommentti


Tiurajärventie 36 | 95970 Äkäslompolo
puh. +358 16 569 211 | info@seitahotelli.fi | www.seitahotelli.fi