Facebook

Lomakeskus Seita
Suomeksi
In English
Auf Deutsch

YLLÄKSEN SÄÄ

YLLÄS TÄNÄÄN

Maastohiihtolatuja 0/330 km

Valaistuja latuja 0/38 km

Lumikenkäreittejä 0/43 km

Talvipyöräily- ja kävelyreittejä 0/100 km

Kelkkareittejä 0/410 km

Rinteitä 0/63

Luonnonlunta 0 cm

 

Läskipyörällä tunturiin...

14.9.2017

Maastopyöräily

Ylläksen maastopyöräilyreitit ovat vaikeusasteeltaan monitasoisia. Ehdottomasti hienoimpia maastopyöräilykokemuksia voi saavuttaa valloittamalla Kukastunturi maastopyörällä. Kuivan kangasmetsän ympäröimä tunturi tarjoaa vauhdikkaita polkuja sekä upeita maisemia. Kesällä 2015 avattiin pitkään odotettu Ylläs-Levi -maastopyöräreitti, joka kulkee Pallas-Yllästunturin kansallispuiston halki. Kesäkuusta 2017 asti Pallas-Yllästunturin Kansallispuistossa saa ajaa  Myös aivan puiston tuntumassa on paljon pyöräiltäviä reittejä ja kohteita. Lisää maastopyöräilyreiteistä voit kysyä Ylläksen matkailuinfosta.

Maastopyöräreitit ja niiden vaativuustasot näet Ylläksen maastopyöräreittikartasta, jota myydään kesä- ja syysaikaan paikallisissa yrityksissä sekä Luontokeskus Kellokkaan matkailuinfossa. Karttojen tuotto käytetään reittien ja latujen kunnossapitoon ja kehittämiseen. 

Välinevuokra ja huolto

Ylläksen alueella on useita välinevuokraamoita, jotka vuokraavat maastopyöriä ja paksurenkaisia fatbike-pyöriä. Välinevuokraamoista saat myös apua pyörien huoltoon ja pesuun tarpeen vaatiessa. Osa välinevuokraamoista järjestää myös opastettuja maastopyöräretkiä joissa voi oppia maastopyöräilyn perusteet tai tutustua uusiin reitteihin turvallisesti paikallisoppaan kanssa

Jätä kommentti


Tiurajärventie 36 | 95970 Äkäslompolo
puh. +358 16 569 211 | info@seitahotelli.fi | www.seitahotelli.fi