Facebook

Lomakeskus Seita
Suomeksi
In English
Auf Deutsch

YLLÄKSEN SÄÄ

YLLÄS TÄNÄÄN

Maastohiihtolatuja /330 km

Valaistuja latuja /38 km

Merkittyjä lumikenkäreittejä /30 km

Talvipyöräily- ja kävelyreittejä /100 km

Kelkkareittejä /410 km

Rinteitä /63

Luonnonlunta  cm

REITTIVINKIT

 

Ylläksen laaja ja monipuolinen talvireittiverkosto kutsuu poluilleen niin kävelijöitä kuin pyöräilijöitä!

Talvireiteillä voit pyöräillä, lumikenkäillä, kulkea koiran kanssa tai pyöräillä. Talvipyöräily on uusi ja suosittu laji Ylläksellä, ja mikäli sinulla ei ole omaa pyörää, voit vuokrata fatbiken alueen vuokraamoista niin sähköllä kuin ilman. Sähköavusteinen pyörä on sopiva valinta esimerkiksi sinulle, joka epäilet onko kuntosi riittävän hyvä. Kysy fatbike vuokrista myös meiltä, autamme mielellämme!

Talvipolut mutkittelevat mukavasti metsien ja tuntureiden halki ja myös Ylläksen laaja latukahvila/erämaakahvila verkosto on käytettävissänne, ja osa kahviloista tarjoaa esimerkikis lämmintä keittolounasta. 

Ostamalla talviurheilukartan tuet Ylläksen laajan reittiverkoston ylläpitoa ja kehittämistä. Ylläksen reitti- ja latuverkosto on kaikille ilmaista. Kartan avulla päiväretkien suunnittelu helpottuu ja mikäli ostat kartan sähköisessä muodossa, näet ajankohtaista tietoa siitä, milloin reitit on viimeksi huollettu.

LUMIKENKÄILY

Lumikenkäile omia polkuja tai valitse esimerkiksi helposti saavutettavissa oleva Kuertunturi!

 

TALVIPYÖRÄILY

Kevään auringon lämmittäessä ja reittien kovettuessa, talvipyöräily vie polkijan mennessään. Suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan talvipyöräilyä, ja mikäli et yksin uskalla lähteä, houkuttele Seidan aamupalalta joku kaveriksi tai kysy ohjattuja retkiä vastaanotosta!

 

 

 


Tiurajärventie 36 | 95970 Äkäslompolo
puh. +358 16 569 211 | info@seitahotelli.fi | www.seitahotelli.fi