Facebook

Lomakeskus Seita
Suomeksi
In English
Auf Deutsch

YLLÄKSEN SÄÄ

YLLÄS TÄNÄÄN

Maastohiihtolatuja 30/330 km

Valaistuja latuja 30/38 km

Lumikenkäreittejä 0/43 km

Talvipyöräily- ja kävelyreittejä 0/100 km

Kelkkareittejä 0/410 km

Rinteitä 0/63

Luonnonlunta 40 cm

 
Revontulipirtti
Revontulipirtti
1
2
3
4
5
6
7
8

Ravintola Seitapirtti ja Revontulipirtti -
Maistuvaa ruokaa

Ravintolamme Ylläksen Äkäslompolossa on kuuluisa läpi koko Lapin runsaasta noutopöydästään, jonka laadusta emme tingi. Ravintola Seitapirtin hengen luovat takka ja vuosikymmenien takainen käsinveistetty piiluhirsiseinä. Ravintola on nähtävyys itsessään - vanhan savottakämpän seiniä koristavat käyttö- ja tarve-esineet ja ne kertovat tarinaa menneiltä vuosikymmeniltä.

Uusi Revontulipirttimme on suunniteltu revontulien katseluun päivällisen lomassa. Nykypäivä ja historia kohtaavat ja luovat hotelliimme tunnelmallisen ja kotoisan ilmapiirin. 

Ravintolamme toimii myös tarvittaessa tilausravintolana. Miltä kuulostaisi häät, syntymäpäivät tai yritystapahtuma Äkäslompolossa, Ylläksellä?

Seitahotellin illallinen

Seitahotelli tarjoaa kävelymatkan päässä Äkäslompolon keskuksesta maistuvan päivällisen noutopöydästä kaikille Ylläksen kävijöille. Pöytä on katettu sesongin aikana päivittäin. Tarkista muina aikoina ravintolan aukioloaika soittamalla numeroon 016 569 211. Juhlapyhinä suosittelemme tekemään pöytävarauksen. Järjestämme viikoittain (pääsääntöisesti keskiviikkona) huippusuositun Lappi-illallisen poronkäristyksineen. Tarkista aika ja varaa paikkasi soittamalla etukäteen. Viimeistään saman päivän aamuna ilmoittamalla huomioimme myös erikoisruokavaliot.

Seitahotellin lounas

Tarjoamme tilauslounasta vain ryhmille. Täysihoidon varanneet Seidan asiakkaat voivat tehdä mieleisensä eväsleivät ja ottaa juomat omaan termokseen runsaasta aamiaispöydästämme täysin luvan kanssa päiväretkeä varten. 

Seitahotellin aamiainen

Seitahotellin runsas aamiainen poikkeaa lappilaisesti normihotellin aamiaisesta. Tarjolla on aina ruokaisampi vaihtoehto sekä pitkään haudutettua puuroa ja leikkeleitä. Aamiaisella on myös tarjolla itse tehtyä pullaa tai muuta leivonnaista.

Voit tulla aamiaiselle vaikket Lomakylä Seidassa kortteeraisikaan. Aamiainen tarjoillaan sesonkiaikana päivittäin.

Kuulumme myös Ylläksen ravintolat palveluun, jonka löytää osoitteesta https://www.yllaksenravintolat.fi/


Tiurajärventie 36 | 95970 Äkäslompolo
puh. +358 16 569 211 | info@seitahotelli.fi | www.seitahotelli.fi