Facebook

Lomakeskus Seita
Suomeksi
In English
Auf Deutsch

YLLÄKSEN SÄÄ

YLLÄS TÄNÄÄN

Maastohiihtolatuja /330 km

Valaistuja latuja /38 km

Merkittyjä lumikenkäreittejä /30 km

Talvipyöräily- ja kävelyreittejä /100 km

Kelkkareittejä /410 km

Rinteitä /63

Luonnonlunta  cm

REITTIVINKIT

 
Revontulipirtti
Revontulipirtti
1
2
3
4
5
6
7
8

Ravintola Seitapirtti ja Revontulipirtti -
Maistuvaa ruokaa

Ravintolamme Ylläksen Äkäslompolossa on tunnettu runsaasta noutopöydästään, jonka laadusta emme tingi. Ravintola Seitapirtin hengen luovat takka ja vuosikymmenien takainen käsinveistetty piiluhirsiseinä. Ravintola itsessään on jo nähtävyys - vanhan savottakämpän seiniä koristavat käyttö- ja tarve-esineet ja ne kertovat tarinaa menneiltä vuosikymmeniltä. Vuodelle 2019 valmistunut Revontulipirttimme on suunniteltu revontulien katseluun päivällisen lomassa. Nykypäivä ja historia kohtaavat ravintoloissamme ja luovat hotelliimme tunnelmallisen ja kotoisan ilmapiirin.

Revontulipirtin rakennuksen yhteydessä Lomakeskus Seita sai myös oman astiaston, joka valmistettiin ja suunniteltiin yhteistyössä tunnetun lappilaisen keramiikka-alan yrityksen Pentikin kanssa. 

Ravintolamme kierrättää lasia, metallia, pahvia ja paperia sekä myös biojätettä. Esimerkiksi pitkien välimatkojen takia Lapissa ei yleisesti kerätä biojätettä, mutta meidän pihapiiristä löytyy keittiömme omat kompostit, jotka ovat käytössä ympärivuoden.

Ravintolamme toimii myös tarvittaessa tilausravintolana. Miltä kuulostaisi häät, syntymäpäivät tai yritystapahtuma Äkäslompolossa, Ylläksellä?

Seitahotellin aamiainen

Seitahotellin runsas aamiainen poikkeaa lappilaisesti normihotellin aamiaisesta. Tarjolla on aina ruokaisampi vaihtoehto sekä pitkään haudutettua puuroa ja leikkeleitä. Aamiaisella on myös tarjolla itse tehtyä pullaa tai muuta leivonnaista. Voit tulla aamiaiselle vaikket Lomakylä Seidassa majoittuisikaan. Aamiainen tarjoillaan sesonkiaikana päivittäin.

Seitahotellin lounas

Tarjoamme tilauslounasta ryhmille. Täysihoidon varanneet Seidan asiakkaat voivat tehdä mieleisensä eväsleivät ja ottaa juomat omaan termokseen runsaasta aamiaispöydästämme täysin luvan kanssa päiväretkeä varten. 

Seitahotellin illallinen

Illallisemme sisältää useamman salaatin, kolme pääruokaa (liha-, kala- ja kasvisvaihtoehto) lisukkeineen sekä jälkiruuan kahvin ja teen kera. Pöytä on katettu sesongin aikana päivittäin. Tarkista muina aikoina ravintolan aukioloaika soittamalla numeroon 016 569 211. Juhlapyhinä kuten jouluaattona, joulupäivänä ja uuden vuoden aattona suosittelemme tekemään pöytävarauksen. Järjestämme viikoittain (pääsääntöisesti keskiviikkona) suositun Lappi-illallisen poronkäristyksineen. Viimeistään saman päivän aamuna ilmoittamalla huomioimme myös erikoisruokavaliot.

Kuulumme myös Ylläksen ravintolat -palveluun, jonka löytää täältä.


Tiurajärventie 36 | 95970 Äkäslompolo
puh. +358 16 569 211 | info@seitahotelli.fi | www.seitahotelli.fi