Facebook

Lomakeskus Seita
Suomeksi
In English
Auf Deutsch

YLLÄKSEN SÄÄ

YLLÄS TÄNÄÄN

Luonnonlunta 55 cm
Maastohiihtolatuja 180/330 km
Valaistuja latuja 38/38 km
Lumikenkäreittejä 17/43 km
Talvipyöräily- ja kävelyreittejä 47/100 km
Kelkkareittejä 150/410 km
Rinteitä 27/63

 
Tunnelmallinen Seidan ravintola
Tunnelmallinen Seidan ravintola
1
2
3
4

Ravintola Seitapirtti ja Revontulipirtti -
Maistuvaa ruokaa

Ravintolamme Ylläksen Äkäslompolossa on kuuluisa läpi koko Lapin runsaasta noutopöydästään, jonka laadusta emme tingi. Ravintola Seitapirtin hengen luovat takka ja vuosikymmenien takainen käsinveistetty piiluhirsiseinä. Ravintola on nähtävyys itsessään - vanhan savottakämpän seiniä koristavat käyttö- ja tarve-esineet ja ne kertovat tarinaa menneiltä vuosikymmeniltä.

Uusi Revontulipirttimme on suunniteltu revontulien katseluun päivällisen lomassa. Nykypäivä ja historia kohtaavat ja luovat hotelliimme tunnelmallisen ja kotoisan ilmapiirin. 

Ravintolamme toimii myös tarvittaessa tilausravintolana. Miltä kuulostaisi häät, syntymäpäivät tai yritystapahtuma Äkäslompolossa, Ylläksellä?

Seitahotellin illallinen

Seitahotelli tarjoaa kävelymatkan päässä Äkäslompolon keskuksesta maistuvan päivällisen noutopöydästä kaikille Ylläksen kävijöille. Pöytä on katettu sesongin aikana päivittäin. Tarkista muina aikoina ravintolan aukioloaika soittamalla numeroon 016 569 211. Juhlapyhinä suosittelemme tekemään pöytävarauksen. Järjestämme viikoittain (pääsääntöisesti keskiviikkona) huippusuositun Lappi-illallisen poronkäristyksineen. Tarkista aika ja varaa paikkasi soittamalla etukäteen. Viimeistään saman päivän aamuna ilmoittamalla huomioimme myös erikoisruokavaliot.

Seitahotellin lounas

Tarjoamme tilauslounasta vain ryhmille. Täysihoidon varanneet Seidan asiakkaat voivat tehdä mieleisensä eväsleivät ja ottaa juomat omaan termokseen runsaasta aamiaispöydästämme täysin luvan kanssa päiväretkeä varten. 

Seitahotellin aamiainen

Seitahotellin runsas aamiainen poikkeaa lappilaisesti normihotellin aamiaisesta. Tarjolla on aina ruokaisampi vaihtoehto sekä pitkään haudutettua puuroa ja leikkeleitä. Sunnuntaisin tarjoamme perinteistä riisipuuroa sopalla. Aamiaisella on myös tarjolla itse tehtyä pullaa tai muuta leivonnaista.

Voit tulla aamiaiselle vaikket Lomakylä Seidassa kortteeraisikaan. Aamiainen tarjoillaan sesonkiaikana päivittäin.


Tiurajärventie 36 | 95970 Äkäslompolo
puh. +358 16 569 211 | info@seitahotelli.fi | www.seitahotelli.fi