Facebook

Lomakeskus Seita
Suomeksi
In English
Auf Deutsch

YLLÄKSEN SÄÄ

YLLÄS TÄNÄÄN

Maastohiihtolatuja 0/330 km

Valaistuja latuja 0/38 km

Lumikenkäreittejä 0/43 km

Talvipyöräily- ja kävelyreittejä 0/100 km

Kelkkareittejä 0/410 km

Rinteitä 0/63

Luonnonlunta 0 cm

 
Invahissi helpottaa liikuntarajoitteisia
Invahissi helpottaa liikuntarajoitteisia
1
2
3

Esteetön Seitahotelli

Toisille riittävät pitkospuut, toiset tarvitsevat erityisapuvälineitä kaikissa toimissaan. Me Seitahotellissa olemme lähteneet siitä, että huomassamme jokainen -liikuntakyvystä riippumatta - voi nauttia täysipainoisesta lomasta.

Liikkumisen vapautta sisällä...

Vastaanotossa on oma palvelutiski pyörätuoliasiakkaille.Kahdeksan huoneistamme soveltuu liikuntaesteisille, alakerran sauna- ja kokoustiloihin on pyörätuolihissi, uima-altaaseen luiska ja saunamme lauteista toinen puoli on asennettu matalammalle. Hotellin vastaanotto ja kokoustila on varustettu induktiosilmukalla. Talon suunnittelussa ja sisustuksessa väreineen on huomioitu näkövammaisuus.

...ja ulkona

Laaja piha-alueemme on tasaista nurmikkoa, kovapohjaisia polkuja ja teitä. Lähialueen harrastus- ja näköalapaikoista osa soveltuu mainiosti myös liikuntaesteisille. Äkäslompolon lintutornille johtava kivituhkareitti lähtee hotellimme pihasta ja reitti jatkuu aina Kesänki järven laavulle, jossa on hyvä taukopaikka.  Avustajan on hyvä olla mukana.

Esteetön Ylläs

Pallas-Yllästunturin kansallispuiston reunalla on Luontokeskus Kellokas, jossa on savottamuseo, infopiste ja Meän elämää-näyttely sekä mahdollisuus katsoa multivisioesityksiä pohjoisesta. Pakasaivo eli Lapin Helvetin rotkojärvi on upea nähtävyyspaikka kesämaan aikana.

 


Tiurajärventie 36 | 95970 Äkäslompolo
puh. +358 16 569 211 | info@seitahotelli.fi | www.seitahotelli.fi