Facebook

Lomakeskus Seita
Suomeksi
In English
Auf Deutsch

YLLÄKSEN SÄÄ

YLLÄS TÄNÄÄN

Luonnonlunta 0 cm
Maastohiihtolatuja 0/330 km
Valaistuja latuja 0/38 km
Lumikenkäreittejä 0/43 km
Talvipyöräily- ja kävelyreittejä 0/ 100 km
Kelkkareittejä 0/410 km
Rinteitä 0/63

 
Tunnelmallinen Seidan ravintola
Tunnelmallinen Seidan ravintola
1
2
3
4

Ravintola Seitapirtti –
Maistuvaa ruokaa

Ravintolamme Ylläksen Äkäslompolossa on kuuluisa läpi koko Lapin runsaasta noutopöydästään, jonka laadusta emme tingi. Ravintolan hengen luovat takka ja vuosikymmenien takainen käsinveistetty piiluhirsiseinä. Ravintola on nähtävyys itsessään – vanhan savottakämpän seiniä koristavat käyttö- ja tarve-esineet ja ne kertovat tarinaa menneiltä vuosikymmeniltä. Ravintola toimii myös tarvittaessa tilausravintolana. Se on erinomainen paikka juhlistaa häitä, syntymäpäiviä tai yritystapahtumaa.

Seitahotellin illallinen

Seitahotelli tarjoaa kävelymatkan päässä Äkäslompolon keskuksesta maistuvan päivällisen noutopöydästä kaikille Ylläksen kävijöille. Pöytä on katettu sesongin aikana päivittäin. Tarkista muina aikoina ravintolan aukioloaika soittamalla numeroon 016 569 211. Juhlapyhinä suosittelemme tekemään pöytävarauksen. Järjestämme viikoittain (pääsääntöisesti keskiviikkona) huippusuositut poronkäristyspäivät. Tarkista aika ja varaa paikkasi soittamalla etukäteen. Viimeistään saman päivän aamuna ilmoittamalla huomioimme myös erikoisruokavaliot.

Seitahotellin lounas

Huolehdimme myös lounaastasi vaikka emme tarjoa erikseen lounasta. Voit tehdä mieleisesi eväsleivät ja ottaa juomat omaan termokseen runsaasta aamiaispöydästämme täysin luvan kanssa päiväretkeä varten. Tämä etu kuuluu kaikille täysihoidon tilanneille, jos ei muuta sovita.

Seitahotellin aamiainen

Seitahotellin runsas aamiainen poikkeaa “lappilaisesti” normihotellin aamiaisesta. Tarjolla on aina ruokaisampi vaihtoehto sekä pitkään haudutettua puuroa ja leikkeleitä. Sunnuntaisin tarjoamme perinteistä riisipuuroa sopalla. Aamiaisella on aina myös tarjolla itse tehtyä pullaa tai muuta leivonnaista.

Voit tulla aamiaiselle myös vaikket tällä kertaa Lomakylä Seidassa kortteeraisikaan. Aamiainen tarjoillaan sesonkeina päivittäin.


Tiurajärventie 36 | 95970 Äkäslompolo
puh. +358 16 569 211 | info@seitahotelli.fi | www.seitahotelli.fi